TYRO Cosmetics

Huidverzorging op basis van het beste wat de wetenschap en natuur te bieden heeft. De filosofie van TYRO is dat de huid van buiten en binnenuit verzorgd moet worden. Dit geeft het beste resultaat!

TYRO heeft een NCPi® systeem ontwikkeld, een uniek inside-out en outside-in huidverzorgingssysteem dat een complete huidverzorging biedt. Cosmeceuticals voor een optimale verzorging van de buitenkant en krachtige Neutraceuticals voor een heilzame voeding van binnenuit. Een wetenschappelijk bewezen systeem met effectieve natuurlijke bestanddelen.

Dr. A. Molenaar, een internationaal bekend plastisch chirurg, legde de basis voor TYRO met zijn wetenschappelijk onderzoek naar de beschermende en voedende stoffen in de baarmoeder. De ingrediënten die de babyhuid zo perfect maken. Inmiddels ontwikkelt TYRO ruim 25 jaar huidverzorgingsproducten met een team van farmaceuten, dermatologen en voedingsdeskundingen.

TYRO staat voor een goede verzorgde, gezonde en egale huid. Samen met de producten van TYRO gaan we de perfecte huid voor u creëren!

Bijna alle gezichtsbehandelingen worden met de producten van TYRO uitgevoerd. Klik hier voor meer informatie over de mogelijke gezichtsbehandelingen of hier voor het maken van een online afspraak.

#SKINCARE #TYRO