De online agenda is weer geopend!

Ik ben geslaagd voor mijn opleiding! Ik wil jullie bedanken voor de support en de lieve berichtjes. Ik heb nu 2 weken vrij van werk en ook de salon is 2 weken gesloten. Op deze manier kan ik even tot rust komen na alle drukte rond het afronden van de opleiding.

Dit betekent dat ik na mijn vakantie meer tijd heb voor de salon en dus de openingstijden ruimer worden. Ik heb de online agenda geopend en zoals het nu lijkt komt de maandag erbij. Daarnaast blijf ik op zaterdag en woensdagavond beschikbaar. Schroom niet om een berichtje te sturen via Whatsapp wanneer je er niet uit komt via de website.

Doordat ik meer ruimte heb in de agenda, heb ik ook besloten dat ik weer nieuwe nagel klanten aan neem. Nieuwe klanten kunnen dus gewoon online een Gel-Polish behandeling inplannen en zelfs weer een BIAB treatment!!

Tot snel šŸ™‚