Gezichtsbehandelingen

Wilt u een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling? Boek dan online uw afspraak in via de knop rechts onderaan de pagina ‘Maak afspraak’ of klik hier. Wilt u een gezichtsbehandeling uitbreiden met een losse behandeling? Klik dan beide behandelingen aan met het maken van een online afspraak, voor u naar ‘de volgende stap‘ gaat.

Even lekker, 30 min.

Reiniging van het gezicht, een diepte reiniging door middel van een scrub/peeling & uitgebreide gezichtsverzorging.

Verzorgend momentje voor jezelf, 45 min.

Reiniging van het gezicht, een diepte reiniging door middel van een scrub/peeling, verwijderen gerstekorrels en onzuiverheden, op huidtype afgestemd gezichtsmasker & uitgebreide gezichtsverzorging.

Weg met die puistjes, 60 min.

Reiniging van het gezicht, een diepte reiniging + extra verweken van de huid door middel van een stoomdamp apparaat, onzuiverheden (puistjes) verwijderen, op huidtype afgestemd gezichtsmasker & uitgebreide gezichtsverzorging.

Ultieme verwennerij, 75 min.

Reiniging van het gezicht, een diepte reiniging door middel van een scrub/peeling, verwijderen gerstekorrels en onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, gezichtsmassage, op huidtype afgestemd gezichtsmasker & uitgebreide gezichtsverzorging.

Anti rimpel, 60 min.

Reiniging van het gezicht, een diepte reiniging door middel van een scrub/peeling, bindweefselmassage gezicht hals decolleté, op huidtype afgestemd gezichtsmasker & uitgebreide gezichtsverzorging.