Gezicht / Huidverbetering

Prijslijst Schoonheidssalon Beauty in Vanity Heerenveen afbeelding

Gezichtsbehandeling op maat

Elke huid is anders dus ook elke gezichtsbehandeling die u ondergaat bij Beauty in Vanity, praktijk in huidverbetering. Nadat de huidanalyse heeft plaats gevonden ontvangt u een gezichtsbehandeling speciaal op maat gemaakt voor uw huid.

Een gezichtsbehandeling zal gemiddeld tussen de 45 tot 60 minuten duren. Dit hangt af van uw huidtype en waar uw huid belang bij heeft.

Om u toch een beeld te kunnen geven van de kosten zal ik een gemiddelde prijs-indicatie geven. Bij een gezichtssbehandeling van 45 minuten zal er ongeveer €45,- in rekening worden gebracht.

Dat ik zelf een gezichtsbehandeling voor u samenstel betekent natuurlijk niet dat u niks heeft in te brengen. Als u graag de wenkbrauwen geëpileerd wilt hebben of de wimpers even mooi geverfd wilt, kan ik dat losse onderdeel rustig toevoegen aan uw gezichtsbehandeling op maat.

Alle losse behandelingen die u kunt toevoegen aan de gezichtssbehandeling staan onderaan deze pagina. U kunt ook een gezichts-, hand- of voetmassage toevoegen aan de gezichtsbehandeling, deze staan in het menu onder de knop ‘Lichaamsbehandeling

logo_baumann_1c

Losse behandelingen

Epileren € 11,50
Wimpers verven € 10,00
Wenkbrauwen verven € 10,00
Epileren & wenkbrauwen verven € 17,50
Wimpers & wenkbrauwen verven € 16,00
Bovenlip of kin harsen € 10,00

Plan uw afspraak online in via: online afspraak maken.

Schoonheidssalon Heerenveen Beauty in Vanity