4 oktober 2016

Huidverbetering / Gelaatsbehandeling

Gelaatsbehandeling op maat

Elke huid is anders dus ook elke gelaatsbehandeling die u ondergaat bij Beauty in Vanity, praktijk in huidverbetering. Nadat de huidanalyse heeft plaats gevonden ontvangt u een gelaatsbehandeling speciaal op maat gemaakt voor uw huid.

Een gelaatsbehandeling zal gemiddeld tussen de 45 tot 60 minuten duren. Dit hangt af van uw huidtype en waar uw huid belang bij heeft.

Om u toch een beeld te kunnen geven van de kosten zal ik een gemiddelde prijs-indicatie geven. Bij een gelaatsbehandeling van 45 minuten zal er ongeveer €45,- in rekening worden gebracht.

Dat ik zelf een gelaatsbehandeling voor u samenstel betekent natuurlijk niet dat u niks heeft in te brengen. Als u graag de wenkbrauwen geëpileerd wilt hebben of de wimpers even mooi geverfd wilt, kan ik dat losse onderdeel rustig toevoegen aan uw gelaatsbehandeling op maat.

Alle losse behandelingen die u kunt toevoegen aan de gelaatsbehandeling staan onderaan deze pagina. U kunt ook een gelaats-, hand- of voetmassage toevoegen aan de gelaatsbehandeling, deze staan in het menu onder de knop ‘Lichaamsbehandeling

logo_baumann_1c

Losse behandelingen

Epileren € 10,00
Wimpers verven € 8,50
Wenkbrauwen verven € 8,50
Epileren & wenkbrauwen verven € 16,00
Wimpers & wenkbrauwen verven € 14,50
Bovenlip of kin harsen € 10,00

Plan uw afspraak online in via: online afspraak maken.

Schoonheidssalon Heerenveen Beauty in Vanity