1 april 2020

TYRO Hydrate producten

Ben je toe aan nieuwe TYRO producten? Kijk op de website welke producten je wilt, of vraag mij telefonisch of via Whatsapp om advies. Stuur een e-mailtje of Whatsapp berichtje met wat je wilt bestellen en dan zal ik het gratis bij je bezorgen! Natuurlijk volg ik de maatregelen omtrent het Coronavirus van het RIVM op.

Bel/Whatsapp naar 0621673470 of stuur een e-mail naar: info@beautyinvanity.nl.

Vraag gerust!

Special Day & Night Cream E

Deze voedende 24 uurs gezichtscrème is verrijkt met vitamine E & wortelextract, vertraagt rimpelvorming door de anti oxidantenwerking van de vitamine E, versterkt de natuurlijke weerstand en herstelt de vochtbalans. Geeft een zacht en comfortabel huidgevoel.
€35,90
Tip: gebruik in combinatie met TYRO Trisome reiniging & TYRO Day & Night Eye Cream.

24 Hour Skin Treatment

Deze 24 uurs moisturiser helpt de natuurlijke vochtbarrière van de huid te herstellen en te versterken. Dat zorgt voor een stralendere, gezondere en zachtere huid.
€26,50
Tip: gebruik in combinatie met Rosa Canina Cleansing & Day & Night Eye Cream

Hydrogel

Verfrissende, lichte gel die onmiddellijk de huid hydrateert. Zorgt snel voor een gladde en zachte huid. Hydrogel kan onder de dagelijkse verzorging aangebracht worden. Helpt fijne lijntjes en rimpeltjes te vervagen, de huid ziet er stralend uit.
€33,50
Tip: gebruik in combinatie met TYRO Trisome reiniging & Vital Hydrating Cream.

Day & Night Eye Cream

Oogcrème voor dag & nacht met vitamine A & E om huidveroudering tegen te gaan. Rijk aan vitamine E, een krachtige antioxidant, die helpt vrije radicalen te bestrijden en zichtbare tekenen van huidveroudering te bestrijden. Daarnaast simpelweg een bestseller binnen ons assortiment omdat het een fijn en zacht product is.
€28,50
Tip: gebruik in combinatie met de TYRO Trisome reiniging & TYRO Special Day & Night Cream.