1 april 2020

TYRO Cleansing producten

Ben je toe aan nieuwe TYRO producten? Kijk op de website welke producten je wilt, of vraag mij telefonisch of via Whatsapp om advies. Stuur een e-mailtje of Whatsapp berichtje met wat je wilt bestellen en dan zal ik het gratis bij je bezorgen! Natuurlijk volg ik de maatregelen omtrent het Coronavirus van het RIVM op.

Bel/Whatsapp naar 0621673470 of stuur een e-mail naar: info@beautyinvanity.nl.

Vraag gerust!

Top Cleansing Gel

Deze zachte, frisse reinigingsgel reinigt, verkwikt en verfrist de huid . Ook ideaal voor de mannenhuid.
€26,50
Tip: na gebruik van de reinigingsgel kun je de restjes die achter kunnen blijven op de huid verwijderen met de TYRO Violet Softening Lotion.

Violet Softening Lotion

Frisse lotion op basis van vruchtenextracten (blauwe & zwarte bes) om de reiniging af te sluiten. Verwijdert overtollig talg en huidonzuiverheden, om de huid voor te bereiden op de dag- of nachtverzorging. Herstelt de PH waarde van de huid.
€23,50
Tip: gebruik in combinatie met de Top Cleansing Gel.

Trisome 3 in 1 Cleanser

Deze effectieve 3 in 1 reiniger fungeert als cleanser, lotion en oog make-up in 1, is zeer geschikt voor onder de douche. Ideaal tijdens vakanties. Kies voor gemak, kies voor de TYRO Trisome!
€24,90
Tip: verwijdert ook waterproof mascara. Gebruik in combinatie met de Special Day & Night Cream E.

Rosa Canina Cleansing Milk

Zachte romige reinigingsmilk, herstelt de vochtbalans en kalmeert de huid. Onderdeel van de klassieke combinatie milk en lotion, samen met de TYRO Rosa Canina Lotion
€20,90
Tip: na reinigen met TYRO Rosa Canina Lotion.

Rosa Canina Lotion

Zachte gezichtslotion, herstelt de vochtbalans en kalmeert de huid. Verwijdert overtollig talg en huidonzuiverheden, om de huid voor te bereiden op de dag- of nachtverzorging. Kan goed gebruikt worden in de klassieke combinatie milk-lotion, samen met de TYRO Rosa Canina Cleansing.
€18,50
Tip: gebruik in combinatie met TYRO 24 Hour Skin Treatment.

Intensive Cleansing Cream

Intensieve reinigingscreme voor het gelaat, herstelt de vochtbalans en desinfecteert de huid.De combinatie van de actieve ingrediënten helpt de huid te verzachten en te verfrissen. Deze reiniging is uitstekend geschikt voor de gecombineerde huid.
€21,90
Tip: gebruik in combinatie met de TYRO Vital Hydrating Cream.