4 oktober 2016

Sfeer proeven in mijn praktijk in Heerenveen

Kom de sfeer proeven in mijn praktijk in huidverbetering Heerenveen! Bel, Whatsapp of mail voor het maken van een afspraak of doe dit online via de knop: online afspraak maken. Kom gerust eens een kijkje nemen.

Beauty in Vanity is een praktijk in huidverbetering in Heerenveen die strak is ingericht met als basiskleuren zwart en wit. Hierdoor straalt de praktijk rust uit. De kleur van het logo en hout tinten komen terug in de decoratie om de praktijk ook warmte uit te laten stralen.

Nog wat kaarsjes en rustige natuur geluiden op de achtergrond en u kunt heerlijk genieten. Ondertussen gaan we samen met uw huid aan de slag. Beauty in Vanity maakt geen gebruik van ‘standaard’ gezichtsbehandelingen. Alle gelaatsbehandelingen worden op maat gemaakt. Meer informatie hierover kunt u vinden door hier te klikken.

Beauty in Vanity is gericht op huidverbetering. Dit betekent dat als u een huidprobleem heeft en hier de juiste verzorgingsproducten voor zoekt, u bij mij op het juiste adres bent! Samen zullen we gaan uitpluizen wat voor uw huid het beste is. Dit gaan we doen door middel van een huidanalyse en gelaatsbehandeling. We gaan ervoor zorgen dat u met een gepaste oplossing de praktijk verlaat!

Hieronder vindt u enkele foto’s van de praktijk. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in mijn praktijk.

 

 

#praktijkinhuidverbeteringheerenveen

#praktijkinhuidverbeteringheerenveen

#praktijkinhuidverbeteringheerenveen

 

#praktijkinhuidverbeteringheerenveen