15 april 2020

Purifying Pakket Onzuivere Huid

TYRO Purifying pakket bij Beauty in Vanity Heerenveen
TYRO Purifying Pakket met Neutraceuticals van €118,90 nú voor €83,23

Dit pakket bestaat uit het volgende: Clarifying Cleanser, Clarifying Tonic, Special Day, Night Cream E & eventueel Ultimate Purifying Voedingssupplement. Deze producten zijn met zorg samengesteld voor een onzuivere huid die last heeft van puistjes of zelfs acné.

De Clarifying Cleanser is een intensieve reinigingscreme voor het gelaat, herstelt de vochtbalans en desinfecteert de huid.De combinatie van de actieve ingrediënten helpt de huid te verzachten en te verfrissen. Deze reiniging is uitstekend geschikt voor de gecombineerde huid. 

Clarifying Tonic is een licht adstringerende gezichtslotion voor de vettere en/of gecombineerde huid met onzuiverheden. Verwijdert dode huidcellen en overtollig talg.  

Special Day & Night Cream E is een voedende 24 uurs gezichtscrème verrijkt met vitamine E & wortelextract, vertraagt rimpelvorming door de anti oxidantenwerking van de vitamine E, versterkt de natuurlijke weerstand en herstelt de vochtbalans. Geeft een zacht en comfortabel huidgevoel. 

Ultimate Purifying Neutraceuticals is een geavanceerd supplement voor de vette of gecombineerde huid met onzuiverheden. Bevat SoyLife®, een isoflavonenconcentraat, ultra geconcentreerde phytoceuticals afkomstig uit Soja. SoyLife® helpt stofwisselingsprocessen, die belangrijk zijn om de huid te reguleren en in balans te brengen. Urtica Dioica in combinatie met extracten van Viola Tricolor en Taraxacum oefenen een diepreinigende werking uit op de huid en verbeteren de regulatie van de talgproductie. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Een uitgebalanceerd vitaminen en mineralen complex, met essentiële voedingsstoffen waaronder Zink en Vitamine B, zorgt voor optimale verzorging, bescherming en herstel van de huid van binnenuit De huid is beter in balans en ziet er rustiger en gezond uit. Een ideaal supplement voor mensen met een onzuivere tot zeer onzuivere huid. Een aanrader voor jongeren.

TYRO Ultimate Purifying pakket zonder Neutraceuticals bij Beauty in Vanity Heerenveen
Last van onzuiverheden en juist een droge trekkerige huid? Klik dan hier voor het Mannen Pakket Gecombineerde Huid.TYRO Purifying Pakket zonder Neutraceuticals van €89,90 nú voor €62,93

Last van onzuiverheden en juist een droge trekkerige huid? Klik dan hier voor het Mannen Pakket Gecombineerde Huid.