15 april 2020

Mannen Pakket Gecombineerde Huid

TYRO Mannen pakket met Neutraceuticals bij Beauty in Vanity Heerenveen
Mannen Pakket Gecombineerde Huid met Neutraceuticals van €105,50 nú voor €73,85

Dit pakket bestaat uit: Top Cleansing Gel, Violet Softening Lotion, 24 Hour Skin Treatment & eventueel Orac 10.000 Superfood voedingssupplement. Dit pakket is met zorg samen gesteld voor de onzuivere huid die trekkerig/droog aanvoelt of de mannen huid.

De Top Cleansing Gel is een zachte, frisse reinigingsgel reinigt, verkwikt en verfrist de huid . Ook ideaal voor de mannenhuid. 

De Violet Softening Lotion is een frisse lotion op basis van vruchtenextracten (blauwe & zwarte bes) om de reiniging af te sluiten. Verwijdert overtollig talg en huidonzuiverheden, om de huid voor te bereiden op de dag- of nachtverzorging. Herstelt de PH waarde van de huid.

24 Hour Skin Treatment is een 24 uurs moisturiser en helpt de natuurlijke vochtbarrière van de huid te herstellen en te versterken. Dat zorgt voor een stralendere, gezondere en zachtere huid. 

Orac 10.000 Superfood voedingssupplement. Dit Superfood ultra concentrate bevat maar liefst 10.000 ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity, een meeteenheid voor antioxidanten) in 1 eenvoudig in te nemen capsule per dag. Dit is vergelijkbaar met de anti-oxidanten kracht van 1,13 kg broccoli, 60 gram acai bessen, 100 koppen groene thee, 500 gram spinazie, 4,5 kg appels, 2,2 kg grapefruits, een pond zwarte bessen en 350 gram rozijnen. Bevat Spectra™ Total ORAC, een state of the art combinatie van 35 soorten fruit, groenten en kruidenextracten voor de krachtigste vrije radicalen bestrijders uit de natuur. De baanbrekende TYRO formule combineert Spectra™ Total Orac met een 8% Pomegranate Ellagitannins, een unieke phytoceutical uit Granaatappel extract voor extra antioxidanten kracht. TYRO ORAC 10.000 Superfood is de volgende generatie superfood voor een goede gezondheid en optimale huidverbetering van binnenuit.

Gecombineerde Huid Ook Geschikt Voor Mannen Pakket bij Beauty in Vanity Heerenveen
Mannen Pakket Gecombineerde Huid zonder Neutraceuticals van €76,50 nú voor €53,55

Heb je juist geen behoefte aan een voedende crème. Heb je last van ontstekingen en wil je juist een product wat extra goed reinigt? Klik dan hier voor meer informatie over het pakket voor de onzuivere huid.