15 april 2020

Hydrating Pakket Droge Huid

TYRO Hydrating Pakket Voor De Droge Huid bij Beauty in Vanity Heerenveen
TYRO Hydrating Pakket met Neutraceuticals & Lotion van €94,90 nú voor €66,43

Dit pakket bevat Rosa Canina Cleansing Milk, Rosa Canina Lotion, 24 Hour Skin Treatment & eventueel het Orac 10.000 Superfood voedingssupplement.

De Rosa Canina Cleansing Milk is ee zachte romige reinigingsmilk, herstelt de vochtbalans en kalmeert de huid.  

De Rosa Canina Lotion is een zachte gezichtslotion, herstelt de vochtbalans en kalmeert de huid. Verwijdert overtollig talg en huidonzuiverheden, om de huid voor te bereiden op de dag- of nachtverzorging. Kan goed gebruikt worden in de klassieke combinatie milk-lotion, samen met de TYRO Rosa Canina Cleansing. 

De 24 Hour Skin Treatment is een 24 uurs moisturiser en helpt de natuurlijke vochtbarrière van de huid te herstellen en te versterken. Dat zorgt voor een stralendere, gezondere en zachtere huid. 

De Orac 10.000 Superfood Neutraceuticals. Dit Superfood ultra concentrate bevat maar liefst 10.000 ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity, een meeteenheid voor antioxidanten) in 1 eenvoudig in te nemen capsule per dag. Dit is vergelijkbaar met de anti-oxidanten kracht van 1,13 kg broccoli, 60 gram acai bessen, 100 koppen groene thee, 500 gram spinazie, 4,5 kg appels, 2,2 kg grapefruits, een pond zwarte bessen en 350 gram rozijnen. Bevat Spectra™ Total ORAC, een state of the art combinatie van 35 soorten fruit, groenten en kruidenextracten voor de krachtigste vrije radicalen bestrijders uit de natuur. De baanbrekende TYRO formule combineert Spectra™ Total Orac met een 8% Pomegranate Ellagitannins, een unieke phytoceutical uit Granaatappel extract voor extra antioxidanten kracht. TYRO ORAC 10.000 Superfood is de volgende generatie superfood voor een goede gezondheid en optimale huidverbetering van binnenuit.

TYRO Hydrating Pakket Voor De Droge Huid zonder neutraceuticals en lotion bij Beauty in Vanity Heerenveen
TYRO Hydrating Pakket zonder Neutraceuticals & Lotion van €47,40 nú voor €33,18

Er zijn meer pakketten. Klik hier voor meer informatie over het Anti Age Pakket.