15 april 2020

Anti Age Pakketten

TYRO Anti Age Pakket

TYRO Anti Age Pakket met Neutraceuticals bij Beauty in Vanity Heerenveen
TYRO Anti Age pakket met Neutraceuticals van €129,90 nú voor €90,95

Dit pakket bestaat uit de volgende producten: Trisome 3 in 1 Cleanser, Vital Hydrating Cream & Night Cream Gold en eventueel het Supreme Anti Age voedingssupplement.

De Trisome 3 in 1 Cleanser is een effectieve 3 in 1 reiniger fungeert als cleanser, lotion en oog make-up in 1, is zeer geschikt voor onder de douche. Ideaal tijdens vakanties.

De Vital Hydrating Cream is een luchtige dag- en nachtcrème rijk aan anti-oxidanten door gebruik van avocado extract en essentiële oliën. Het beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en geeft een kalmerende werking. Door de verfijnde textuur is deze mede geschikt voor de gecombineerde huid.

De Night Cream Gold is een weldadige, rijke nachtcrème voor gelaat, hals en decolleté. Hydrateert en herstelt de natuurlijke hydrolipidenlaag van de huid. Witte bijenwas zorgt ervoor dat de huid optimaal gevoed wordt. Geeft een zachte en soepele huid.

Het Tyro Supreme Anti Age voedingssuplement is een uniek samengesteld anti-ageing supplement voor natuurlijke huidverjonging en blijvende schoonheid van binnenuit. Bevat een uitgebalanceerd vitaminen en mineralen complex voor verzorging van de huid en het bindweefsel van binnenuit. Rijk aan krachtige antioxidanten gecombineerd met Ceramosides™, een wetenschappelijk bewezen, gepatenteerd ceramide-complex. Verbetert het hydraterend vermogen van de huid van binnenuit en heeft een uniek anti-ageing effect. De werking van het ceramide-complex wordt versterkt door de combinatie met het kostbare laag moleculair Hyaluronzuur. Van gewoon Hyaluronzuur is bekend dat de werking na orale toediening beperkt blijft. Het geavanceerde laag moleculaire Hyaluronzuur in TYRO Supreme Anti-Age wordt wel goed opgenomen door het lichaam. Vitamine K2MK7 stimuleert de collageen productie in de huid voor een verbetering van de elasticiteit van de huid. De huid voelt steviger aan en rimpels vervagen.

TYRO Anti Age Pakket bij Beauty in Vanity Heerenveen
TYRO Anti Age pakket zonder Neutraceuticals van €90,90 nú voor €63,65

Er zijn meerdere pakketten. Klik hier voor meer informatie over het Hydrating Pakket.